Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ιδου οι Αριοι.

Στις θεσεις της ΧΑ πριν κανα χρονο, ελεγαν ξεκαθαρα πως ειναι εναντιον της Δημοκρατιας και υπερ ενος Αριστοκρατικου Πολιτευματος. Οι Αριστοκρατες, συμφωνα με την λογικη των Εθνικιστων της ΧΑ, θα μπορεσουν να οδηγησουν με ασφαλεια την Ελληνικη κοινωνια σε safe heaven, σε καποιο απανεμο λιμανακι και σιγουρα θα μπορουσαν αφου ειναι ....αριστοι! Αυτη η ιδεα που ξεκινα απο τον Πλατωνα και Σωκρατη και περνα απο καθε Τυρρανο και Τυρρανισκο εκφραζεται σημερα απο την κυνοβουλευτικη πια ΧΑ. 


Λοιπον, ας δουμε τους Αριστους της ΧΑ, ορισμενα απο τα πρωτοκλασσατα στελεχη. Ιδου:  


Ελενη Ζαρουλια: Κορη ξενοδοχου, ο οποιος την εστειλε στο Λονδινο να σπουδασει ....Γραμματιακες σπουδες! Δεν της εφταναν φαινεται τα ΙΕΚ της Ελλαδας. 


Γιωργος Γερμενης: Αλλος αριος. Κοψτε φατσα, γκουγλαροντας το ονομα του. Το βιογραφικο του το κρυβει καλα σπιτι του. Φημες λενε πως ειναι ενα ρολο απο λευκο χαρτι. Αριος και Αριστος και αυτος. Βεβαια σαν Αριστος, εβαλε και τον μπαμπα του στους υποψηφιους της ΧΑ, τον Σπυρο Γερμενη, ο οποιος κατεβηκε στην Κεφαλλονια. Οχι, δεν υπαρχει νεποτισμος στην ΧΑ. 


Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος: Αριος και Αριστος. ηλεκτρολογικα και συγκολλησεις. Νυμφευμενος δις. Μια με αγγλιδα και μετα με μεξιναη. Συνθημα του "Εξω οι ξενοι, μεσα οι ξενες."


Ηλιας Παναγιωταρος: Αυγουλο-αρια φατσα, τοσο πολιτικως οσο και φωτογραφικως κρινομενος. Θεωρει τον εαυτο του πολυδιαβαστερο, αφου δηλωσει οτι εχει διαβασει ολα τα βιβλια που εχει στην βιβλιοθηκη του που ειναι πανω απο δυομιση χιλιαδες. Εχει μαγαζακι στο μοναστηρακι, και πουλαει αρβυλες, αδιαβροχα, τσιχλες, εφημεριδες.


Κασιδιαρης Ηλιας: Τελειωσε το Γεωπονικο. Πρεπει να πηγε πολυ καλα για να περασει γεωπονικο πριν μερικα χρονια. Ειναι γνωστο οτι για να περασει καποιος γεωπονικο πρεπει να ειναι υπερ-Αριος, αφου οι βασεις ειναι πιο κατω απο τον πατο και θες εξυπναδα να τις πιασεις. Υποψιν οτι ειναι μακρυνος συγγενης του Μιχαλολιακου- ειναι που δεν υπαρχει νεποτισμος στην Ελλαδα. Α! και εβαλε τον μπαμπα του, ο οποιος ειναι γιατρος- καταλαβενεται, φτωχοπαιδο και ο Κασιδιαρης στις λιστες για βολευτης στην Β Πειραιως. Ειναι που δεν υπαρχει νεποτισμος, λεμε....


Μιχαλολιακος Νικος: Ο γνωστος αρχηγος. Αλλος αριος και αυτος, το καθε κιλο απο τα εκατονταδες που κουβαλανε τα καημενα ποδαρακια του, αποπνεει σεβασμο και για αυτο, αν τον δειτε, ειτε εγερθειτε, ειτε βγειτε απο την αιθουσα. Τελειωσε το Μαθηματικο (ηρωας) και απο τοτε φημες λενε οτι ειναι ανεπαγγελτος, ή καλυτερα αφοσιωμενος στον Αγωνα για ανακαμψη του εθνους, αφου τον ταιζει η γυναικα του. Και προικοθηρας ο Αριουκος...


Με τις δικες σας αρχες και αξιες κριθηκατε, και βρεθηκατε λιγοι. Αντε καληνυχτα, Εθνικισμε. 





1 σχόλιο:

  1. Άστους αφτούς...

    Αφτοί εκλέθησαν από τον Ελλη/κο λαό...
    Ούτε απο μένα ούτε απο σένα..
    Απο κει και πέρα θεωρήσαι το λιγότερο
    καραγκιόζης αν δεν το έχεις χωνέψει...

    ...Τζάμπα Χαλιέσε και τζάμπα μα ΤΖΑΜΠΑ (δήθεν)
    αγωνίζεσε..(εσύ ο bloger)

    Γιατί ο κόσμος πεινάει...ρε
    Και έχει τουλάχιστον μισό λόγο παραπάνω να την ψηφήσει...Σε σύγκριση με τους υπόλοιπους...

    Και όσο αφορά τον Εθνικισμό-φασισμό...
    Φασισμός είναι να φτιάξεις ένα blog εναντίον
    της ίδια σου της ρίζας...Της Ελλάδος...

    Όπως φασιστικό θα είναι να ανήξω και γω ένα blog
    και να γράφω πχ ''πως οι μάυροι το παίζουν μαγγάκια και είναι κατώτερη φυλή''...

    Ακόμη και η Χ.Α δεν το αναφέρει αυτό στο σίτε της...

    Έλεος μωρέ...έλεος...άκου εκεί ανθελληνικά κινήματα...Ελάτε στα συγκαλά σας παιδιά...
    Σημείωση
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή