Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ AIDS ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΣΟΚ! Ελληνιδες πουτανες σκορπουν aids στο κεντρο της Αθηνας. Αχορταγες για χρημα  ελληνιδες- τιπικαλ- σκορπουσαν aids στο κεντρο της Αθηνας για να εξασφαλισουν την δοση τους. 


Οι Ελληνιδες πορνες του πεζοδρομιου προερχονται απο τυπικες ελληνικες οικογενιες, αστικες και μικροαστικες οπως προκυπτει απο την γεωγραφια της καταγωγης τους- απο μαρουσι εως πειραια.Η ΑΜ πηρε συνεντευξη απο μια Ελληνιδα Πορνη, η οποια θελησε να κρατησει την ανωνυμια της. 


"Το κρατος αδιαφορει για μας. Ολο μας κανει προληπτικους και καλα ελεγχους, γιατι αυτοι στα Υπουργεια, μονο τους λαθρομεταναστες σκεφτονται και το καλο τους. Ο σκοπος των Ελεγχων ειναι να προστατεψει τους λαθρο γαμιαδες μας απο μια πιθανη επιδημια aids. Οσο καιρο εμεις οι Ελληνιδες πεθαιναμε, δεν κουνιοταν φυλλο εκει στο υπουργειο προστασιας του λαθρομεταναστη. Ομως θα δουνε τωρα, Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος, θα τους εκδικηθω ολους- και τερμα πια πεζοδρομιο, τωρα θα νοικιαζω γραφειο στο new dream. Εξω οι ξενες."


Η ΑΜ εκφραζει την ικανοποιηση της απο την κατασταση στην οποια βρησκεται η ελληνικη κοινωνια. Ειδικοι Ελληνολογοι και εθνικολογοι υποστηριζουν οτι με τετοια επιπεδα τοξικωσης, καμια κοινωνια δεν εχει μελλον- οψομεθα. 




ΓΙΑΚΟΜΠ ΦΙΛΙΠ ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ, 
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΕΜΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛ.


Ωστοσω πρεπει να δωθει σημασια και σε μια αλλη πτυχη του προβληματος, που αναδυκνυει την ψυχοσυνθεση των Ελληνομπαν. Οι Ελληνομπαν διασυραν και εξευτελισαν ενα αθωο κοριτσακι, που το φερανε σαν σκλαβα του σεξ για ικανοποιση του καθε επιδοξου βιαστη. Αφου την κολλησανε aids και της καταστρεψανε την υγεια και καθε προοπτικη για οικογενια, παιδια, σπιτι, για πραγματα που οι Ελληνες για τις κορες τους θεωρουν αυτονοητα δικαιωματα, την διαπομπευσανε και στις τηλεορασεις για διαφορες σκοπιμοητες.


Οπως εγραψε δημοσιογραφος της ΑΜ σε ιστοσελιδα:


Για τους δειλους βιαστες, αυτους που βιαζουν αφου πληρωσουν, αγχωθηκε η ΕΛΑΣ και η Ελληνικη κοινωνια, και πως να γινει διαφορετικα, αφου μελη της ειναι συνηθως βιαστες των αθωων ψυχων που ερχονται στην Ελλαδα και πεφτουν θυματα οργανωμενου βιασμου, μετα του οφελειμου για τους μαστρωπους. Ενα βρωμικο κυκλωμα οπου κερδιζουν μανεη, οι μπατσοι, οι εμποροι, οι ιδιοκτητες ροζ ξενοδοχειων οπως ο ΝΓΜ και αλλοι παρομοιου επιπεδου λεχριτες. 

Για να δουμε τι εκανε η Ελλαδα λοιπον, για την μικρη Ουκρανεζα, που πρωτοδημοσιευτηκε το ονομα της. Ηρθε το κοριτσακι στην Ελλαδα, ορισμενοι το προωθησανε στην πορνεια, η Ελας εκλεινε τα ματια και οργανωνε πογκρομ κατα μεταναστων, την βιασανε επανηλημενως, της δωσανε HIV- AIDS, και τωρα βγαζουν και την φατσα της στην δημοσιοτητα για να στιγματιστει ακομη περισσοτερο. 

Ομως η Ουκρανεζα ηρωιδα απαντουσε: "με εκμεταλλευεστε στο ανθος της ηλικιας μου, οταν η κορες σας κανουν ντολτσε βιτα με τα λεφτα του μπαμπα, εμενα με βιαζουνε συστηματικα και μου πετανε ενα κοκκαλο μετα. Αυτος ο κοσμος ειναι αδικος, αυτο τον κοσμο τον μισω, αυτος ο κοσμος ειστε εσεις, δεν σας χρωστω τιποτα και θελω να καταστραφειται οπως με καταστρεφεται και μενα μερα με μερα, ωρα με ωρα, για να με πεταξετε σε μια γωνια αργοτερα." Μπραβο! Ελπιζω να ξεκανες δεκαδες Ελληνες βιαστες! :)



ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου