Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Εχουν φανει αδικοι, σκληροι, καταναγκαστικοι, υπερφυαλοι, νεοπλουτοι και κουτοπονηροι κρυφτορατσιστες. . Σε ελαχιστο χρονικο διαστημα, οι Ελληνες απο φτωχοι ευρωπαιοι επαρχειωτες νομισαν οτι κατακτησαν τον κοσμο βλεποντας το ανατολικο μπλοκ να καταρρεει, και μεταναστες απο διαφορες καπιταλιστικες χωρες του τριτου κοσμου να καταφθανουν γονυπετυς στα σκαλια της παραγκας τους. 

Πριν προλαβουν καν να φουσκωσουν τρις τα στηθια τους (με Ολυμπιακους, γιουρο, ισχυρη ελλαδα κτλ) ηρθε η κατραπακια στα μουτρα τους. Ολη δικη τους. Οι Ελληνες δικαια τιμωρουνται απο τον αγνωστο θεο (μεγαλη η ανθελληνικη του χαρη), για ολη την διασπορα σαπιλας που προκαλουσαν στην γη. 

Οι ανθελληνες, αφου στοχοποιησαμε την Ελλαδα, και ξυπνησαμε τον Ανθελληνα Θεο, ας φυγουμε απο την πορνοχωρα αυτη, χωρις να κοιταξουμε πισω. Θα ξαναρθουμε ομως, και θα την κατακτησουμε αυτη την φορα, χωρις ελληνες. 


Στο στιγμιοτυπο, Ανθελληνες φευγουν απο την βαλκανικη γωνια ενοσω η Ελλαδα πνιγεται στην λαβα. 


Κοντινο πλανο απο οτι εχει μεινει απο τον Αγιο Παντελεημονα. Διακρινονται στο βαθος τα Ελληνοπορνεια, οπου Ελληνες βιαστες με την ανοχη των κερατωμενων γυναικων τους που δεν τους αγαπουσαν, οριζαν την πραγματικη εννοια του greek kamaki. (κατι σαν το γκρικ πιτα καλαμακι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου