Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ανθελληνικη Ματια,14/1/2012, το κειμενο.

Πολεμος Ισραηλ – Μεξικου. Βομβαρδισμος της Ελλαδος

Καταιγιστικες εξελιξεις, κυριες και κυριοι, στην Μεση Ανατολη και σε ολο τον κοσμο, σημειωνονται μετα την απροκαλυπτη και ανανδρη επιθεση στο Ισραηλ 19χρονου φοιτητη στο Μεξικο, με καταγωγη απο τη Αραβια. Ο 19χρονος ειχε hackαρει προσωπικα στοιχεια (δλδ τραπεζικους λογαριασμους) Ισραηλινων πολιτων και τους εδωσε στην δημοσιοτητα. Συμφωνα με το Ισραηλ «θα αντιμετωπισθη σαν τρομοκρατης»

Αυτη η κατηγορηματικη δηλωση του Ισραηλινου Υπ Εξ επιβεβαιωσε τις φημες για βομβαρδισμο του Μεξικο, μεχρι την θανατωση του 19χρονου φοιτητη.

Πως εμπλεκεται η Ελλαδα: -Θα βομβαρδιστει το Περιστερι, η Λαρισσα, ενα νησι και ενα κωλοχωρι.

Συμφωνα με πληροφοριες της ΑΜ, το Ισραηλ ζητησε απο την Ελλαδα την ενεργοποιηση της κοινης στρατιωτικης Συμφωνιας, για εκπαιδευση βομβαρδισμου στοχων μαρκυνων αποστασων. Η ΑΜ εχει μαθει οτι η συμφωνια προβλεπει τον βομβαρδισμο συγκεκριμενων στοχων απο τα Ισραηλινα Μαχητικα με πραγματικα πυρα για σκοπους εκπαιδευσης.

Οι Αντιδρασεις των Ελληνων, Α-τα κομματα:

ΠΑΣΟΚ: Οταν καναμε την συμφωνια συνεργασιας με το Ισραηλ, δεν υπηρχε τετοιο ενδεχομενο. Δεν φταιμε εμεις, φταιει η απροβλεπτη παγκοσμια συγκυρια
Νεα Δημοκρατια: Καταπτυστη η συμφωνια του ΠαΣοΚ, εμεις δεν θα την καναμε ποτε, ομως η ΝΔ ειναι σοβαρο κομμα, το κρατος εχει συνεχια και η αυριανη κυβερνηση της ΝΔ θα τηρησει τις δεσμευσεις.
ΚΚΕ: Ψευτοδιλλημα ο βομβαρδισμος της Ελλαδας. Αμεση Ταξικη απαντηση στην επιθεση των Καπιταλιστων. Ολοι με το ΠαΜΕ, σε 4 μηνες ραντεβου στο Συνταγμα. Να τους φοβισουμε!
ΛΑΟΣ:  Ας το δουμε θετικα, η συμμετοχη μας στον πολεμο κατα του Μεξικο, θα μας βαλει στο λομπι των ισχυρων χωρων, και θα παψουν να μας βλεπουν σαν Σοβιετια.
Συριζα: Το αιτιο ειναι ο πολεμος με το Μεξικο, και αν θελουμε να γλυτωσουμε τους βομβαρδισμους αυτο πρεπει να δουμε, ομως δεν πρεπει να ξεχναμε πως η ενοτητα της Αριστερας ειναι απαραιτητη για να ξεπεραστει η κριση, για αυτο ψηφιστε μας.

Οι Αντιδρασεις των Ελληνων Β-τα ατομα

Οργη και Αγανακτηση ξεσπασε σε ολα τα κοινωνικα στρωματα των Ελληνων με το ακουσμα της ειδησης. Οι Ελληνες χωριστηκανε σε 3 κυριες ομαδες: Αγανακτισμενοι, Πολυ Αγανακτισμενοι και οι Οργισμενοι.

Αγανακτισμενοι: Φτιαξαν λογαριασμο στο facebook, στο tweeter και ενα μπλογκ για να να δηλωσουν την Αγανακτιση τους.

Πολυ Αγανακτισμενοι: Καλεσαν για καταληψη της πλατειας Συνταγματος. “Θα ειναι κατι πολυ ουαο, αλλα ακραιοι καιροι θελουν ακραια μετρα”, δηλωσε η Ανωνυμη Μαρια91 στην ΑΜ. Και συνεχισε “Θα μας δουν τοσους πολλους, και θα καταλαβουν πως δεν μπορουν να μας βομβαρδισουν”

Οργισμενοι: Οι οργισμενοι συμφωνα με πληροφοριες της ΑΜ δεν φτιαξαν μπλογκς και δεν χρησιμοποιουν φεησμπουκ, αλλα γυριζουν απο φορουμ σε φορουμ (ορισμενοι εχουν λογιαριασμο σε 16 φορουμς) και μεταδιδουν τον πυρινο λογο της αντιστασης. Καπoιοι απο αυτους μαλιστα, το λενε και εξω απο το νετ, ισως και εξω απο το σπιτι τους, αυτοι οριζονται ως εξωργισμενοι.

Δειτε: http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-16456100

Ελληνας Παπας Νεκρος, Στο Κεντρο του Ελληνισμου!

Νεκρος παπας της εκκλησιας βρεθηκε στην ιερη των Ελληνων περιοχη του Αγιου Παντελεημονα, η οποια  αποτελει μηλο της εριδος μεταξυ ελληνων και αλλοδαπων. Ο παπας δεν ανασαινε οταν εντοπιστηκε απο οσους ζωντανους κυκλοφορουσαν στην περιοχη καθως ειχε κατι σαν μαντηλι στο στομα του. Δεν βρεθηκανε σημεια διαρρηξης ενω συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες της ΑΜ, στο γραμμοφωνο ουρλιαζαν οι στιχοι: «οι παπαδες ξενυχτανε με ενα μυστικο, οο»

Οι Ελληνες θαψαν την ειδηση πιο γρηγορα και απο τον παπα.

Φιξαρισμα Ελληνων:  ”Δεν πιστευω τιποτα, δεν επλιζω τιποτα, δεν φοβαμαι τιποτα. Ειμαι ελευθερος ψοφισμενος.” Fixed.

Η μποχα της Ελλαδας εφτασε στο εξωτερικο

Τον οικτο της Λευκης, Κιτρινης, Μαυρης Φυλης στην Ευρωπη προκαλει η κατασταση στην Ελλαδα. Νεο αρθρο του BBC σημειωνει οτι οι Ελληνες παρατανε τα παιδια τους. Ειδικος Ελληνολογος λεει: “Οι Ελληνες παρατανε τα παιδια τους, επειδη τα αγαπανε. Κατα βαθος ξερουνε πως αν μεγαλωσουν με Ελληνες γονεις, θα γινουν Ελληνακια, αρα θα ειναι δυστυχισμενα, πολυ πιθανον και φασιστες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου